Τέχνο - Λογικές λύσεις..!

   
Κατοχύρωση ονομάτων χώρου (Domain name registration)

Η επιλογή και καταχώρηση του ονόματός σας στο διαδίκτυο είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.

Συνήθως οι πελάτες υποτιμούν τη σοβαρότητα της επιλογής του domain, ίσως λόγω του σχετικά μικρού κόστους κατοχύρωσης και οι εταιρείες πληροφορικής δεν ασχολούνται όσο πρέπει με τη διαδικασία σωστής επιλογής, ίσως λόγω του σχεδόν ανύπαρκτου οικονομικού οφέλους από την εμπορία ονομάτων χώρου.

 

Εμείς θεωρούμε ότι η κατάλληλη επιλογή ονόματος χώρου και η προσεκτική επιλογή καταχωρητή είναι μια πολύ κρίσιμη διαδικασία και πρέπει να γίνεται με μελέτη & υπευθυνότητα.

Είμαστε εγκεκριμένοι καταχωρητές domain name (Ε.Ε.Τ.Τ) από το 2005. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας και την επιβεβαιωμένη αξιοπιστία μας είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα της επιλογής & κατοχύρωσης ενός domain name.

Διαλέξτε το σωστό όνομα

Το όνομα χώρου που θα επιλέξετε πρέπει να πληροί ταυτόχρονα μια σειρά από βασικά κριτήρια & προδιαγραφές:
• Να είναι αντιπροσωπευτικό της δραστηριότητάς σας (όνομα επιχείρησης, περιεχόμενο ιστοχώρου).
• Να είναι εύηχο, ώστε όταν κάποιος το ακούει να μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι και πώς γράφεται.
• Να μην περιέχει χαρακτήρες που δημιουργούν σύγχυση στη γραφή (λατινικοί χαρακτήρες, greekglish).
• Να είναι εύκολο να αποτυπωθεί στη μνήμη των χρηστών και να βοηθάει στην αναγνωρισιμότητά σας.
• Να είναι όσο πιο σύντομο γίνεται, αλλά χωρίς υπερβολές.

Τα παραπάνω είναι μόνο τα βασικά κριτήρια, ενώ υπάρχουν και διάφορες άλλες παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη, ανά περίπτωση.

Διαλέξτε το σωστό συνεργάτη

Δραστηριοποιούμαστε στη διαδικασία κατοχύρωσης domain name πάνω από μια δεκαετία!
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει και έχουμε ακούσει πολλά γύρω από τα domain.

Από απλά λανθασμένες επιλογές ονομάτων, ανόητους μύθους για το π.χ γιατί να επιλέξουν όνομα με κατάληξη .com και όχι gr ή να επιλέξουν όνομα που αρχίζει με "a" για να ανεβούν πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, μέχρι ιστορίες τρόμου πελατών που έχασαν το domain τους – με ότι αυτό συνεπάγεται – διότι δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για την ανανέωσή του, μέχρι και ακραίες περιπτώσεις εκβιασμού από εκείνους που είχαν εμπιστευτεί για την κατοχύρωση του ονόματος τους, όταν αποφάσισαν να αλλάξουν πάροχο.

Όπως είναι προφανές, η επιλογή ενός domain name είναι μια αρκετά σύνθετη διαδικασία, κατά την οποία η βοήθεια και η υποστήριξη των ειδικών της HOTSoft μπορεί να σας φανεί πολύτιμη.