Τέχνο - Λογικές λύσεις..!

   

Social Media - Τρόποι Προώθησης και Δυνατότητες

Τα Social Media αποτελούν πλέον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του διαδικτύου με σχεδόν όλους τους χρήστες του να είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο από αυτά (Facebook, Twitter, Google+, Youtube, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Flickr κτλ).

 

Social Media - Τρόποι Προώθησης και Δυνατότητες

Τα Social Media αποτελούν πλέον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του διαδικτύου με σχεδόν όλους τους χρήστες του να είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο από αυτά (Facebook, Twitter, Google+, Youtube, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Flickr κτλ).

Οι χρήστες περνούν όλο και περισσότερο χρόνο σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας τις μία από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες σήμερα.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων στην Ελλάδα αποτελούν το 50% του πληθυσμού, καθώς λογαριασμό σε κάποιο από αυτά διατηρεί το 55,2%.

Οι Έλληνες επιλέγουν συχνότερα πλέον την ψηφιακή οδό και σύμφωνα με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ELTRUN), 6 στους 10 καταναλωτές αναμένεται να αυξήσουν την αξία των online αγορών τους μέσα στο 2016.

Η ενασχόληση με τα κοινωνικά δίκτυα και η ανταπόκριση στα ερωτήματα και τα σχόλια του κοινού σας δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης στους ήδη υπάρχοντες πελάτες, ενισχύει την εικόνα σας και προσελκύει νέους πελάτες.

Τα SocialMedia προσφέρουν νέους τρόπους που σας βοηθούν:

 • Να προβάλλετε τα προϊόντα & υπηρεσίες,
 • Να εντοπίζετε – στοχεύετε το κοινό σας,
 • Να συνδέεστε με τον τρόπο ζωής του κοινού σας,
 • Να παίρνετε ζωτικής σημασίας πληροφορίες από τους πελάτες σας,
 • Να χτίσετε σχέσεις και αξιοπιστία με τους πελάτες σας,
 • Να αυξήσετε την επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας,
 • Να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

 

Τι να προσέξετε

Κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει την δική της ταυτότητα και χρήση, το δικό της κοινό και παρέχει στους χρήστες της συγκεκριμένες υπηρεσίες και λειτουργίες. Ανάλογα λοιπόν με την ταυτότητα της επιχείρησης σας, τη δραστηριότητα, τις υπηρεσίες και προϊόντα που διαθέτετε και τους στόχους που θέλετε να πετύχετε πρέπει να συμμετέχετε και στα ανάλογα Social Media. Η στρατηγική και ο στόχος είναι το πρώτο βασικό συστατικό για το σωστό ξεκίνημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το κοινό περιμένει να σας βρει, συλλέγει πληροφορίες, βλέπει διαφημίσεις και διαβάζει για σας και τους ανταγωνιστές σας.

Στη HOTSoft έχουμε την εμπειρία και τις γνώσεις να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο τα οφέλη της προώθησης στα Social Media. Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα Social Media, σύμφωνα με τις ανάγκες & τους στόχους σας, με σκοπό την ενίσχυση της διαδικτυακής παρουσίας σας. Μαζί θα δημιουργήσουμε μια στρατηγική επικοινωνίας, προβολής και προώθησης.

 

Ποιοι μπορούν να ωφεληθούν από τη συμμετοχή στα Social Media;

Τα Social Media είναι ωφέλιμα σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, για να προσελκύσουν νέους πελάτες, να ενισχύσουν το Brand Name τους και την εταιρική τους ταυτότητα, να αναδείξουν κοινωνικές, περιβαλλοντικές και άλλες κοινωφελείς δράσεις, να προωθήσουν προϊόντα & υπηρεσίες, να ενημερώσουν και να διατηρήσουν συνεχή επαφή με υπάρχοντες πελάτες & συνεργάτες. Ενδεικτικά παραδείγματα επιχειρήσεων:

 • Ξενοδοχειακές μονάδες, Καταλύματα, Βίλλες, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων,
 • Επιχειρήσεις εστίασης & αναψυχής,
 • Ηλεκτρονικά (e-shop) & Φυσικά καταστήματα,
 • Κατασκευαστικές και Κτηματομεσιτικές Εταιρείες,
 • Επιχειρήσεις Παραγωγής, Μεταποίησης & Εμπορίας τοπικών προϊόντων
 • Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών

Και πολλές ακόμα που μέσα από τα Social Media μπορούν να δημιουργήσουν και να ενισχύσουν σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες τους.

 

Πόσο κοστίζει η Προώθηση στα Social Media;

Ανάλογα με τους στόχους σας και τα χρήματα που διαθέτετε, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, διαχειριζόμαστε, παρακολουθούμε και κάνουμε τις απαραίτητες τροποποιήσεις στην καμπάνια σας. Έτσι οι διαφημιστικές σας δράσεις και οι προωθητικές σας ενέργειες έχουν πολύ αποδοτικότερο αποτέλεσμα, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο τρόπο προώθησης.

Επιλέγοντας τη HOTSoft για την προώθηση σας στα Social Media εξασφαλίζετε την επαγγελματική παρουσίαση της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και το ειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις για την προώθηση της επιχείρησής σας στα Social Media.