Τέχνο - Λογικές λύσεις..!

   
Συστήματα Online χρεώσεων

Υπάρχουν δυο βασικές κατηγορίες ηλεκτρονικών συναλλαγών με τις οποίες μπορεί οποιαδήποτε επιχείρηση να πραγματοποιήσει οικονομικές συναλλαγές με τους πελάτες της μέσω του διαδικτύου.

Αυτές η συναλλαγές συνήθως γίνονται απευθείας μέσω πιστωτικών καρτών (VISA, Mastercard, κ.α) ή μέσω ενδιάμεσων (π.χ Paypal).

 
Τυποποιημένες χρεώσεις (online reservation, online booking, online ticketing)

Είναι η κατηγορία που αφορά συναλλαγές με τυποποιημένες τιμές και χρεώσεις που προκύπτουν από την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών με προκαθορισμένες τιμές.

Για παράδειγμα η χρέωση του δωματίου σε ένα ξενοδοχείο (π.χ 5 ημέρες x 80 ευρώ τη βραδιά = 400 ευρώ).

ΜΗ τυποποιημένες χρεώσεις

Πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη να δημιουργούνται εξειδικευμένες - custom χρεώσεις ανά περίπτωση και κατά παραγγελία.
Για παράδειγμα η κοστολόγηση και ηλεκτρονική πληρωμή μιας εξειδικευμένης υπηρεσίας ή προϊόντος (π.χ κατασκευή κατά παραγγελία ενός έργου τέχνης) ή μια πιο πολύπλοκη κράτηση σε μια ενοικιαζόμενη βίλλα που περιλαμβάνει το κόστος διαμονής μαζί με το κόστος ενοικίασης ενός αυτοκινήτου, κάποια προ-πληρωμένα γεύματα σε μια κοντινή ταβέρνα και τη συνδρομή σε ένα γυμναστήριο της περιοχής για μια προκαθορισμένη περίοδο.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παρεχόμενες τεχνικές δυνατότητες και τις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε αναπτύξει την πολύ ευέλικτη πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών hotPay, η οποία μπορεί να δώσει λύσει σε κάθε περίπτωση τυποποιημένης ή μη τυποποιημένης χρέωσης ή ακόμα και συνδυασμού τους.
Το hotPay συνεργάζεται με τα συστήματα e-commerce των μεγαλύτερων Ελληνικών τραπεζών (Eurobank, Emporiki, Alpha, Πειραιώς) & υπηρεσιών όπως το Paypal έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμοστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε μοντέλο τιμολόγησης και αν χρησιμοποιεί ο πελάτης μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες