Φιλοξενία ιστοσελίδων & Διαδικτυακών Εφαρμογών - Web hosting

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) μόνο σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις & οργανισμούς, με άριστη ποιότητα, ταχύτητα & αξιοπιστία. Πλήρη τεχνική υποστήριξη & υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Στη HOTSoft δεν πουλάμε μαζικά φιλοξενία ιστοσελίδων. Φιλοξενούμε αποκλειστικά τους ιστοχώρους, τα ηλεκτρονικά καταστήματα και τις διαδικτυακές εφαρμογές που αναπτύσσουμε οι ίδιοι. Η αξιοπιστία των υπηρεσιών φιλοξενίας που παρέχουμε ξεπερνάει το 99.98%, εδώ και 15 χρόνια! (πηγή: alertra.com)

Αναλαμβάνουμε τη φιλοξενία των ιστοχώρων και των εφαρμογών που κατασκευάζουμε, ώστε να διαθέτουμε ένα σταθερό & αξιόπιστο περιβάλλον ανάπτυξης για εμάς και απόλυτη ασφάλεια, σιγουριά και πλήρη έλεγχο για τους πελάτες μας.

Με ταχύτατους DELL dedicated διακομιστές αποκλειστικά με SSD δίσκους, καθημερινό, εβδομαδιαίο & μηνιαίο backup, με 3 επίπεδα ασφάλειας και συστήματα Firewall και Real-time malware detection & prevention, μπορείτε να είστε ήσυχοι πως οι online δραστηριότητά σας βρίσκεται σε καλά χέρια!

Η φιλοξενία δεν είναι απλά ο χώρος στον οποίο είναι αποθηκευμένη η ιστοσελίδα σας! Μαζί επιλέγουμε τον τύπο φιλοξενίας που σας ταιριάζει, δημιουργούμε και ρυθμίζουμε βήμα – βήμα τους λογαριασμούς e-mail σας, σας υποστηρίζουμε σε οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα σχετικό με τη φιλοξενία διασφαλίζουμε τη συνεχή, ταχύτατη και αδιάλλειπτη λειτουργία του ιστοχώρου σας..

Διαθέτουμε τους πιο σύγχρονους Dedicated διακομιστές, που φιλοξενούνται στα πιο αξιόπιστα & ασφαλή κέντρα δεδομένων - Data Center - της Ελλάδας (Lamda Helix) της Ευρώπης & των Η.Π.A. (Servint), οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη φιλοξενία ιστοσελίδων, φιλοξενία διαδικτυακών εφαρμογών, ενώ παράλληλα παρέχουν και διάφορες άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες όπως Audio, Radio & Video streaming, SMS Gateway, υπηρεσίες VPN, υπηρεσίες SaaS, κ.α

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με το Web hosting.

Κατοχύρωση ονομάτων χώρου (Domain name registration)

Εμείς θεωρούμε ότι η κατάλληλη επιλογή ονόματος χώρου και η προσεκτική επιλογή καταχωρητή είναι μια πολύ κρίσιμη διαδικασία και πρέπει να γίνεται με μελέτη & υπευθυνότητα. Είμαστε εγκεκριμένοι καταχωρητές domain name (Ε.Ε.Τ.Τ) από το 2005. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας και την επιβεβαιωμένη αξιοπιστία μας είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα της επιλογής & κατοχύρωσης ενός domain name.

Ακόμα και στην κατοχύρωση domain name, η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη είναι κρίσιμη... Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει και έχουμε ακούσει πολλά γύρω από τα domain!

Από απλά λανθασμένες επιλογές ονομάτων, ανόητους μύθους για το π.χ γιατί να επιλέξουν όνομα με κατάληξη .com και όχι gr ή να επιλέξουν όνομα που αρχίζει με "a" για να ανεβούν πιο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, μέχρι ιστορίες τρόμου πελατών που έχασαν το domain τους – με ότι αυτό συνεπάγεται – διότι δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως για την ανανέωσή του, μέχρι και ακραίες περιπτώσεις εκβιασμού από εκείνους που είχαν εμπιστευτεί για την κατοχύρωση του ονόματος τους, όταν αποφάσισαν να αλλάξουν πάροχο.

Όπως είναι προφανές, η σωστή επιλογή ενός domain name και του αντίστοιχου συνεργάτη, είναι κρίσιμη. Οι σύμβουλοι της HOTSoft είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την κατοχύρωση του domain name σας.

Δημοσίευση ισολογισμών

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ υπηρεσίες δημοσίευσης ισολογισμών. Με κόστος από 125€ ανά έτος είναι η καλύτερη επιλογή, σε σχέση με την ποιότητα υπηρεσιών, την υποστήριξη και τις δυνατότητες που παρέχουμε.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει:

• Κατοχύρωση ονόματος χώρου (DOMAIN NAME) της επιλογής σας .GR, .COM, κτλ

 Φιλοξενία ιστοχώρου με αρκετό χώρο για τα αρχεία σας, δημιουργία μέχρι 10 λογαριασμών e-mail, αναλυτικά στατιστικά, αντίγραφα ασφαλείας back-up σε τρία επίπεδα (ημερήσιο, εβδομαδιαίο & μηνιαίο) και πολλά άλλα!

• Κατασκευή μονοσέλιδης ιστοσελίδας με τα στοιχεία της επιχείρησής σας, λογότυπο, μια φωτογραφία, εισαγωγικό κείμενο σε μία γλώσσα (π.χ προφίλ), στοιχεία επικοινωνίας και φυσικά τα αρχεία των ισολογισμών σας. (το σχετικό υλικό όπως κείμενα, φωτογραφίες, αρχεία, κτλ πρέπει να μας τα παραδώσετε σε ηλεκτρονική μορφή.)

• Σύστημα διαχείρισης αρχείων για να ανεβάζετε μόνοι σας τα αρχεία των ισολογισμών (pdf, excel, κτλ) ή αναλαμβάνουμε εμείς να τα αναρτήσουμε για εσάς, εφόσον μας τα παρέχετε σε ηλεκτρονική μορφή.

• Δυνατότητα αναβάθμισης & περαιτέρω ανάπτυξης δυναμικού ή στατικού ιστοχώρου, κατόπιν συνεννόησης.

• Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες (από την ημερομηνία που παραλαμβάνουμε το υλικό σας)

• Πλήρης τεχνική υποστήριξη.

Κόστος: 125€ ανά έτος / Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.