Ξέρουμε τι πουλάει στο διαδίκτυο!

Εξειδικευμένη κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, e-shop.

πώς φαντάζεσαι το κατάστημά σου;

“φτιαξ’το μόνος σου”
φτιαγμένο για να αποδίδει

Παρέχουμε Ολοκληρωμένες & Εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου λιανικής B2C & χονδρικής B2B πώλησης αναπτύσσοντας λειτουργικά, εύχρηστα & αποδοτικά e-shop που πουλάνε! Κατασκευάσαμε το πρώτο μας e-shop το 2006. Έκτοτε έχουμε κατασκευάσει δεκάδες επιτυχημένα e-shop και ξέρουμε καλά "τι πουλάει" στο διαδίκτυο

Να θυμάσαι πως τον συνεργάτη ο οποίος κατασκευάζει το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, τον παντρέυεσαι! Γιαυτό πρέπει να κάνεις μια προσεκτική και μελετημένη επιλογή. Ο συνεργάτης σου πρέπει να μπορεί να σε καθοδηγήσει, να σε συμβουλέψει, να σε προστατεύσει από “κακοτοπιές”, να σε υποστηρίξει, να σε εμπνεύσει, να σε ενημερώσει για τις εξελίξεις και τις νέες δυνατότητες, να σταθεί δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές. 

Γιατί να επιλέξεις τη HOTSoft για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος;

Σοβαρός, αξιόπιστος και έμπειρος συνεργάτης.

Η ομάδα της HOTSoft έχει την εμπειρία και την ικανότητα να σε υποστηρίξει, να σου προτείνει τις αποδοτικότερες λύσεις και να μη σταματήσει να σε υποστηρίζει μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Μελετάμε το Marketing & το Business plan της επιχείρησής σου.

Συζητάμε αναλυτικά για να κατανοήσουμε τον τύπο της επιχείρησής σου, τον ανταγωνισμό, τις ευκαιρίες και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, τα συγκριτικά σου πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα, τις ανάγκες, τους στόχους σου, κ.α με σκοπό να υλοποιηθεί η αποδοτικότερη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σχεδιάζουμε μοναδικά e-shop που σε διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Το “στήσιμο”, τα γραφικά και όλη η παρουσίαση του e-shop (layout & template) γίνεται με μια εντελώς custom (εξατομικευμένη και εξειδικευμένη) διαδικασία, βασισμένη στην μελέτη Marketing & Business που προηγήθηκε. Σχεδιάζουμε γραφικά που αποπνέουν τη φιλοσοφία σου, απευθύνονται στο κοινό σου με τον τρόπο που θέλεις εσύ και μπορούν να παραμετροποιηθούν ανά πάσα στιγμή, ώστε να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σου. ΔΕΝ χρησιμοποιούμε “ετοιματζίδικα” template που “τσουβαλιάζουν” την επιχείρησή σου μαζί με χιλιάδες άλλες που διάλεξαν το ίδιο ετοιματζίδικο template, το οποίο αντί να είναι κομμένο & ραμμένο στα μέτρα της επιχείρησής σου,  άλλες φορές είναι πολύ “στενό”, άλλες πολύ “φαρδύ” και άλλες φορές στενό & φαρδύ μαζί! Είναι κρίσιμο λάθος να αγοράζεις ρούχα για την επιχείρησή σου… από το “καλάθι”!

Αναπτύσσουμε αξιόπιστες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εμείς στη HOTSoft γράφουμε κώδικα… προγραμματίζουμε! Οι προγραμματιστές μας (web developers) γράφουν κώδικά και δημιουργούν τις λειτουργίες και τις δυνατότητες που χρειάζεται η επιχείρησή σου. Όπως στα γραφικά, έτσι και στον κώδικα υπάρχουν οι πρόχειρες “ετοιματζίδικες” & “φτηνιάρικες” λύσεις. Εμείς ακολουθούμε την αποδοτικότερη τακτική για τον πελάτη μας! Χωρίς να ανακαλύπτουμε κάθε φορά τον τροχό, εκμεταλλευόμαστε υπάρχουσες λύσεις – αξιόπιστες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και πάνω σε αυτές κτίζουμε custom λύσεις για κάθε πελάτη μας.

Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις

Από το “γεφύρωμα” με την εμπορική σου εφαρμογή, τη διασύνδεση με τη μεταφορική – courier (ACS, Γενική Ταχυδρομική, κ.α), τη διασύνδεση με Marketplaces και ιστοχώρους σύγκρισης τιμών (π.χ Skroutz, Bestprice, ntynomai.gr, κ.α), τη διασύνδεση με συστήματα αποστολής SMS & e-mail, την ανάπτυξη συστημάτων επιβράβευσης πελατών, την αυτοματοποιημένη δημιουργία προωθητικών ενεργειών, μέχρι τη δημιουργία native mobile eshop app (εφαρμογής για κινητά) σε iOS & Android και πολλές άλλες εξειδικευμένες δυνατότητες, η HOTSoft υλοποιεί πάντα τις αποδοτικότερες λύσεις για την επιχείρησή σου.

Η καλή μεταξύ μας συνεργασία, η επιθυμία μας να επιτύχουμε μαζί σου, η εμπειρία μας, οι ικανότητες & οι γνώσεις μας σε βοηθούν να κάνεις τη διαφορά!

Για παράδειγμα, είναι άλλο να χρησιμοποιείς ένα “ετοιματζίδικο” σύστημα που απλά ανεβάζει όλα αδιακρίτως τα προϊόντα του eshop σου στο Skroutz σπαταλώντας χρόνο, χρήμα και δυσφημίζοντας την επιχείρησή σου και εντελώς διαφορετικό να μπορείς να ακολουθήσεις μια έξυπνη & ευέλικτη στρατηγική πωλήσεων, βάσει σεναρίων, ανεβάζοντας στο Skroutz μόνο προϊόντα που π.χ ανήκουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία στην οποία ξέρεις ότι έχεις ανταγωνιστικές τιμές ή επιλέγοντας να ανέβουν μόνο τα προϊόντα στα οποία π.χ έχεις διαθεσιμότητα σε μεγέθη και χρώματα που δε διαθέτει ο ανταγωνισμός, έχεις περιθώριο κέρδους πάνω από 30% και θέλεις να προωθηθούν μόνο για μια συγκεκριμένη περίοδο, στο πέρας της οποίας θα αφαιρεθούν αυτόματα. 


Είτε έχετε μια συμβατική επιχείρηση και θέλετε να διερευνήσετε τι μπορεί να κάνει το ηλεκτρονικό εμπόριο για εσάς, είτε σκέφτεστε να δραστηριοποιηθείτε αποκλειστικά ηλεκτρονικά, επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να βρούμε Τέχνο – Λογικές λύσεις και στις δικές σας ανάγκες.