Κάνουμε το διαδίκτυο να πουλάει... για εσένα!

Προώθηση επιχειρήσεων & ιστοσελίδων σε Μηχανές Αναζήτησης & Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η προώθηση σου στο διαδίκτυο θέλεις να είναι:

μια διαδικτυακή "κραυγή" αγωνίας;
μια αποδοτική λύση προώθησης & επικοινωνίας!

Κάνουμε την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό σου κατάστημα να πουλάει!

Οι πελάτες είναι πλέον συνεχώς online! Συναθροίζονται σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Google+, Youtube, Twitter κ.α), χρησιμοποιούν εξειδικευμένα ανά τομέα Marketplaces (Tripadvisor, Pinterest, Etsy, κ.α), επισκέπτονται συστήματα σύγκρισης τιμών (Trivago, Skroutz, Bestprice, κ.α) και αναζητούν πληροφορίες στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, κ.α).

Ο τρόπος προσέγγισης υπαρχόντων και εν δυνάμει πελατών έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια και οι εξελίξεις είναι τόσο συχνές και άμεσες που σχεδόν κάθε μερικούς μήνες υπάρχουν σοβαρές ανατροπές στα διαθέσιμα μέσα και τεχνικές που χρησιμοποιούνται.

Φυσικά οι αρχές του Marketing παραμένουν σταθερές, όμως αλλάζουν συνεχώς τα εργαλεία και ο τρόπος με τον οποίο τα εφαρμόζουμε κάθε φορά για να έχουμε το αποδοτικότερο αποτέλεσμα, ανά περίπτωση.

Έχουμε σπουδάσει Marketing, έχουμε πολυετή εμπειρία με χειροπιαστά αποτελέσματα, κατέχουμε όλα τα σύγχρονα μέσα προώθησης (Social Media, Search Engines, Marketplaces, E-mail Marketing κ.α) και παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις προώθησης και διαφήμισης.

Λύσεις ανά τομέα δραστηριότητας:

Τουριστικές επιχειρήσεις

Ξενοδοχεία, βίλες, Rent a Car, Travel agents που θέλουν να αυξήσουν τις on-line κρατήσεις τους (on-line booking, booking requests, κτλ).

Ηλεκτρονικά καταστήματα

e-shop που επιθυμούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να εκμεταλλευτούν νέα κανάλια πωλήσεων και να συμμετάσχουν - προβληθούν σε εξειδικευμένα Marketplaces.

Επιχειρήσεις εμπορίου ή παροχής υπηρεσιών

που χρειάζεται να ενισχύσουν το εταιρικό τους προφίλ, να προβάλουν την εταιρική τους ταυτότητα και να τονώσουν τις πελατειακές σχέσεις τους.

Επιχειρήσεις εστίασης & αναψυχής

Εστιατόρια, café, bar που επιθυμούν να προσεγγίσουν το κοινό τους, να προσελκύσουν κριτικές (reviews & ratings) στα Social Media και τα σχετικά Marketplaces.

Μεμονωμένα άτομα (π.χ Καλλιτέχνες, ιατροί, σύμβουλοι, επιτηδευματίες)

που επιθυμούν να προβάλλουν τις δραστηριότητές τους, να διαδώσουν “το μήνυμά” τους και να προσεγγίσουν το κοινό τους, κ.α.

 

Όποια και αν είναι η ανάγκη προώθησης και προβολής σου στο διαδίκτυο, επικοινώνησε με τους ειδικούς της HOTSoft, για να πετύχουμε μαζί το σκοπό σου!