Κάνε μια επένδυση που θα αποδώσει!

Εξειδικευμένος σχεδιασμός & ανάπτυξη ιστοσελίδων

πώς προτιμάς το site σου;

fast food & "ετοιματζίδικο"
μελετημένο & μοναδικό

Καλαίσθητες, εύχρηστες & λειτουργικές ιστοσελίδες που αποδίδουν!

Η κατασκευή του ιστοχώρου σου πρέπει να έχει συγκεκριμένο σκοπό & στόχο. Είναι μια επένδυση που απαιτεί μελέτη, γνώση, κατάρτιση, σοβαρότητα & επαγγελματισμό. Απαιτεί την απόλυτη κατανόηση του σκοπού που θέλει να εξυπηρετήσει, της στρατηγικής, της φιλοσοφίας του πελάτη μας και του τρόπου προσέγγισης του κοινού στο οποίο απευθύνεται (target group).

Κάνε μια επένδυση που θα αποδώσει. Η ιστοσελίδα σου πρέπει να φέρνει αποτελέσματα! Μην αδικείς την επιχείρησή σου καταφεύγοντας σε φτηνιάρικες & ετοιματζίδικες "λύσεις" σπαταλώντας χρόνο & χρήμα.

Μελέτη Marketing & Business plan.

Ξεκινάμε τη μελέτη Marketing με έμπειρους σύμβουλους επιχειρήσεων, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & το Marketing, με μακρά εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου. Σε αυτό το βήμα θα μελετήσουμε από τις ανάγκες σου μέχρι τον ανταγωνισμό, από τους υπάρχοντες πελάτες σου μέχρι τρόπους προσέλκυσης νέων - εν δυνάμει - πελατών και από τη δομή του ιστοχώρου σου μέχρι και το απαραίτητο περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, video, χρώματα, γραφικά κ.α)

Γραφική σχεδίαση ιστοχώρου, web design.

Οι ταλαντούχοι γραφίστες μας (web designers) συνεχίζουν με τον εξειδικευμένο και εξατομικευμένο γραφικό σχεδιασμό (web design), ο οποίος βασίζεται στη μελέτη Marketing που προηγήθηκε, λαμβάνοντας υπόψη τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα σχεδίασης. Κάθε ιστοχώρος που σχεδιάζουμε είναι μοναδικός, κομμένος και ραμμένος στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σου. Δεν χρησιμοποιούμε ετοιματζίδικα template που “τσουβαλιάζουν” την επιχείρησή σου!

Ανάπτυξη ιστοχώρου, web development.

Οι έμπειροι προγραμματιστές μας (web developers) αναλαμβάνουν να “δώσουν ζωή” στο γραφικό και να του προσδώσουν την επιθυμητή λειτουργικότητα και ευχρηστία, τόσο για το επισκέπτη του ιστοχώρου όσο και για το διαχειριστή του. Ο κώδικας με τον οποίο αναπτύσσεται ο κάθε ιστοχώρος είναι εξατομικευμένος (custom) και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή ή παρέμβαση, σε αντίθεση με τις φτηνιάρικες, ετοιματζίδικες, “fast-food” λύσεις στις οποίες αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς και να περιοριστείς.

Υλικό ιστοχώρου, web content.

Το υλικό του ιστοχώρου σου είναι το πιο σημαντικό του κομμάτι! Γιαυτό η έμπειρη ομάδα μας θα σε συμβουλέψει, θα σε καθοδηγήσει και θα σου παρέχει λύσεις για τον τρόπο παρουσίασης του υλικού, τις φωτογραφίες, τα κείμενα, τα γραφικά, τα video, τα αρχεία, τα banner και οτιδήποτε άλλο πρέπει να παρουσιαστεί μέσω του ιστοχώρου.

Εκπαίδευση, Καθοδήγηση & συνεχής Υποστήριξη.

Η ομάδα μας θα εκπαιδεύσει τα στελέχη της επιχείρησής σου στη χρήση όλων των συστημάτων που θα αναπτύξουμε (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, κ.α), ώστε να είσαι σε θέση να διαχειριστείς πλήρως τον ιστοχώρο σου. Επίσης θα σου παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και θα επιλύσουμε όλες τις απορίες, τα προβλήματα, τις αλλαγές ή τις νέες ανάγκες που τυχόν θα προκύψουν. Θα είμαστε συνεχώς δίπλα μου, με σκοπό την καλύτερη δυνατή απόδοση του ιστοχώρου σου.

Διαφήμιση & Προώθησή ιστοχώρου.

Έχοντας ένα σωστό και ολοκληρωμένο ιστοχώρο ως επίκεντρο, συνήθως χρειάζεται να προβούμε σε διάφορες ενέργειες προώθησης και διαφήμισης. Από τη συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) & τη διασύνδεση του ιστοχώρου σου με αυτά, μέχρι της μηχανές αναζήτησης (Search Engines), τα Marketplaces και τις καμπάνιες – προωθητικές ενέργειες που θα πρέπει να οργανωθούν και να υλοποιηθούν, η ομάδα της HOTSoft θα είναι δίπλα σου για να σε συμβουλέψει, να σε καθοδηγήσει με αποδοτικές λύσεις.